Køkken

LM-husets køkken er godkendt af Fødevarestyrelsen ud fra samme principper som for eksempel cafeer.
Fødevarestyrelsen kommer på kontrolbesøg og kontrolrapporten med smiley hænger i LM-huset.
Følgende er dog undtaget af fødevarekontrol:

·        Kaffe og kage anretninger/servering

·        Private udlejningsarrangementer (ikke kommercielle formål)

 Dog gælder der for ovenstående følgende retningslinjer, som skal overholdes:

·        Al køkkenservice skal vaskes op i opvaskemaskinen, da der skal opnås en minimumstemperatur på 80 grader. 

·        Køleskabet må benyttes, men skal tømmes efter endt brug. Varer i køleskabet skal være i tildækkende emballage.  

·        Hvis man ønsker at servere kage, som inkluderer for eksempel flødeskum eller creme fraiche, er det vigtigt at den anbefalede temperatur for opbevaring ikke overskrides under transport.
Det vil sige at man for eksempel lægger en lagkage sammen i LM-husets køkken og opbevarer den tildækket i køleskabet ind til servering. Vær også opmærksom ved kødpålæg til for eksempel boller.

Ved madservering gælder følgende særlige regler for benyttelse af køkkenet:

·        Ved anvendelse af køkkenet til madlavning skal hygiejniske regler følges og skemaer i Egenkontrolmappen udfyldes. Reglerne er beskrevet i dokumentet ”Fællesspisning i LM-huset”.

Køkkenet efterlades opryddet og rengjort jævnførrengøringsvejledning i LM-huset.

Ved spørgsmål kan den ansvarlige for køkkenet i LM-huset Kirsten Wedel kontaktes på 23643880 eller  kirsten_wedel@mail.dk