I Christiansbjerg LMU er vi et fællesskab af unge, som mødes for at dele tro og liv med hinanden. Vi ønsker at skabe et åbent og ærligt rum, hvor det er trygt at stille spørgsmål, tale sammen og lære mere om, hvordan et hverdagsliv som troende kan se ud – med det udgangspunkt at vi alle er “påvej”. Det gør vi både ved at lytte til forskellige mennesker med noget på hjertet samt ved at bede, læse i Bibelen, samtale, synge, grine, opmuntre og lytte med til hinanden.

Vi har eksisteret siden august 2021, og i øjeblikket mødes vi omkring 35-40 på en almindelig aften. Vi holder til Christianskirkens krypt på frederikshaldsgade 15, 8200 N, og mødes mandage kl 19.30 – men med drop in fra kl 19. En gang i måneden spiser vi også aftensmad sammen.

Er du nysgerrig på vores fællesskab eller vil du gerne i kontakt med os, er du velkommen til at kontakte Maria Strøm Risbjerg på 28768499 eller på mariastrom95mail.com. Du kan finde vores gruppe på facebook ikonet under eller på følgende adresse: 
https://www.facebook.com/groups/4255574241194297

Christiansbjerg LMU er en del af Luthersk Missions Børn og Unge, som læser og forstår Biblen på samme måde som de evangelisk-lutherske bekendsesskrifter beskriver det. Vi er under tilsyn af Aarhus LM.